Megtaláltuk a tökéletes nyári blézert - minden stílusos nő rajong érte

Ezeket a színes "oversized" blézereket fogod hordani a következő néhány hónapban, ezért mindenképpen érdemes beruháznod egy ilyen darabba! Most össze is gyűjtöttük a legváltozatosabb túlméretezett darabokat, melyek annyira szépek, hogy nem lehet csak egyetlen egyet választani közölük!

Az "oversized" blézerek hihetetlenül divatosak idén tavasszal

Akár süt a nap, akár fúj a szél, a blézerek soha nem mennek ki a divatból! Elegánsabbá és sikkesebbé teszik az öltözékünket még akkor is, ha csak egy egyszerű farmert, laza melegítő joggert vagy egy mostanában nagyon divatos mintás trapéznadrágot viselünk. Szerencsére idén tavasszal sem kell a téli meleg "texturált" blézereket hordanunk, hiszen olyan laza és könnyed anyagú darabok találhatók most a boltok polcain, melyeket nemcsak a következő néhány hónapban, hanem az év többi szakaszában is bármikor tudunk viselni. Ha ránk hallgatsz, most egy eszelősen színes darabot választasz! Össze is gyűjtöttük a legmenőbb "oversized" blézereket a jelenlegi hazai kínálatból, melyeket a lenti képgalériánkban tudtok megtekinteni.

A hazai divatüzletek most tele vannak szebbnél szebb színekben ragyogó darabokkal, melyek közül még mi is csak alig tudunk választani egyet! Kedvencünk talán a fenti képen is látható, mesés barackszínű blézer, amit szinte mindenhez fel lehet venni - de találunk még gyönyörű limezöld, fehér, valamint bézs színű darabokat is, melyeket aztán tényleg bármilyen más ruhadarabbal lehet kombinálni! Most kigyűjtöttük nektek a legmesésebb árnyalatú darabokat, hogy nektek már csak végig kelljen pörgetni a galériánkat, amiből egyszerűen ki tudjátok választani az ízlésetekhez legjobban illő darabot!

A hazai kínálatban jelenleg is kapható legváltozatosabb "oversized" blézereket megtekinthetitek a lenti képgalériánkra kattintva!

Stradivarius Double-breasted blazer 12 995 Ft
Kattints a további képekért!

Úgy néz ki, hogy a divat tényleg ismétli önmagát! Csaknem két évtizeddel ezelőtt mindenki "retro" ékszereket viselt, az üzletek pedig újra elkezdték árusítani, ezeket a nagy és színes ékszereket. Ha ki akarod próbálni ezt a trendet, akkor a legjobb helyen jársz - mutatjuk is a legjobb változatokat!

Leadfotó: Bershka
Fotó: H&M

Oldalak