Fashion&Beauty

Katalin kedvenc ajakápolója csupán 7800 forint: ettől olyan olyan szép és dús mindig a hercegné szája

Katalin hercegné ajka tökéletes és ápolt, mindez pedig egyetlen terméknek köszönhető, ami egyébként meglepően olcsó.

Egyik nagy favoritja

Katalin hercegné megjelenése mindig kifogástalan: ruhatára tele van lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb darabokkal, melyeket remek ízléssel szokta párosítani kiegészítőivel, cipőivel, valamint táskáival. S noha már 42 éves, arca továbbra is ragyogó, illetve makulátlan, amit főként annak köszönhet, hogy rendszeresen sportol és egészségesen táplálkozik. De persze a bőrápolásban is rendkívül tudatos, éppen ezért csakis minőségi termékekből állítja össze a rutinját, melyek közül nem hiányozhat kedvenc ajakbalzsama sem, ami pikk-pakk rendbe hozza a száraz, kicserepesedett szájszéleket. Galériánkban eláruljuk, mire esküszik a leendő brit királyné:

Katalin hercegnéről köztudott, hogy nem szokta magát túlságosan hangsúlyosra sminkelni, rúzsokat pedig nagyon ritkán használ, inkább a rózsaszínes-barackos tónusú ajakfényeket preferálja.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné messzi földön híres arról, hogy kiváló érzékkel állítja össze az outfitjeit, melyekhez mindig megtalálja a tökéletes táskát – egyik nagy kedvencét most ráadásul őrületes kedvezménnyel lehet beszerezni.

Leadfotó: Stephen Pond/Getty Images

Forrás: Woman&Home

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.