Fashion&Beauty

Átlépett egy határt? Palvin Barbara a ruháit és a gátlásait is levetkőzte, friss fotóiba mindenki belevörösödött

A 30 éves modell megcsillantotta azt az oldalát, amit csak ritkán láthat a nagyérdemű.

Felforrósítja a januárt

Nincs is annál izgalmasabb, mint amikor egy olyan modell hágja át a saját határait, akit elsősorban sokat sejtető, mégis diszkréten visszafogott, ízléses fotósorozatai tettek híressé. A világhírű magyar modell, a 30 éves Palvin Barbara elsősorban ilyen stílusú munkái révén tett szert óriási népszerűségre, azonban előfordul, hogy a híresség vadabb, izgalmasabb oldalát is megcsillantja kíváncsi közönsége előtt. Most is így tett, vérpezsdítő fotói pedig az egész internetet felforrósították. Nem hiszed? Győződj meg róla a saját szemeddel a galériában!

A modell most egy, már a Valentin-nap hangulatát előlegező fotózáson vett részt, ahol kacérabbnál kacérabb fehérneműkben pózolt. A bejegyzés lapozható, kattints a további fényképekért!
Kattints a további képekért!

Palvin Barbi legújabb vörös szőnyeges megjelenése egy nagyon szexi ruhakölteményt foglalt magába.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.