Fashion&Beauty

Indítsd az évet Batz lábbelivel: Kényelem minden lépésben!

Miért éppen a Batz? Kiváló példa arra, hogyan lehet összehangolni a stílust és a kényelmet egyetlen lábbeliben.

A lábbeli hosszú távon befolyásolhatja az egészségünket

Miért fontos a megfelelő lábbeli kiválasztása? A lábbeli olyan ruhadarab, amely közvetlenül érintkezik a testünkkel, és hosszú távon befolyásolhatja az egészségünket és a mindennapjainkat. Azonban a vásárlás nem csupán a boltok polcainak vagy webshopok böngészéséről szól, a célzott lábbeli vásárlás egy valós művészet, amelyet érdemes elsajátítani.

De miért fontos a minőség a lábbeli vásárlás során?

A minőség a tartósság kulcsa. A rossz minőségű lábbeli hamar tönkremehet, ami nemcsak a pénztárcánkat terheli meg, hanem a lábunk egészségét is veszélyeztetheti. Egy minőségi lábbeli nem csak hosszú távon komfortos viselet, de meg is védi a lábunkat a sérülésektől és a túlzott terheléstől. A Batz lábbelik például a legjobb minőségű anyagokból készülnek, és szakértő kezek által tervezett és gyártott darabok, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot.

Ez bizonyítja, hogy a közönség kedvenc kényelmi modellek most új köntösben elérhetőek a Batz kínálatában.

Megérkezett a Rea sorozat „kis feketéje”, garantáltan a kollekció egyik legletisztultabb kényelmi modellje. Komfort tökélyre fejlesztve: nőies, és a lábakról maximálisan gondoskodó papucsról van szó. Extra puha zselékorong a sarokrészen, memóriahab réteg az egész talpfelület alatt, tépőzáras állítható pántok, anatómiai kialakítású talpszerkezet és kiváló minőségű bőr alapanyag kényezteti a lábat. Amellett, hogy strapabíró és tényleg nagyon kényelmes, még hihetetlenül nőies is. Az önmagában is letisztult fekete szín játékossága a mintás bőrrel, szinte már öltözteti a lábat, ezen felül pedig 4 centis sarkak koronázzák meg és teszik igazán csinossá ezt a lábbelit.

batz laura szandál

A Laura modell nude színben tündököl, üde, friss és káprázatos. Nőies és csinos design a praktikus, komfortos tulajdonságokkal ötvözve. Extra kényelmes, mondjuk is, hogy mitől. Memóriahabot tettek a talpfelület alá, így garantáltan minden egyes lépés puha és rugalmas lesz benne. A tépőzáras állítható pántok gondoskodnak arról, hogy teljesen a saját igényre szabhasd papucsod, és a lehető legkényelmesebb legyen új lábbelid. 6 centis sarokmagasság kecsesebb tartást kölcsönöz, és megemeli a sarkakat. Nude rózsaszín, valódi bőr alapanyagát még különlegesebbre szerették volna, ezért mályva mintás bőrből készült keskeny csík fut végig mindkét pánton, takaros és minden ízében szeretnivaló papucs.

Dalma lábbeli a már meglévő nyitott lábbelik egyik régi motorosa, ami most új köntösben tért vissza a Batz repertoárjába. A régi kistestvéréhez hasonlóan, innovatív kialakítású talpszerkezettel rendelkezik, magasított világos szürke sarkakkal párosítva. Különleges kialakítású, kétpántos modellről van szó. A pántokat keskeny, stílusos és rafinált dupla varrás bolondítja meg, ezüst csattal fokozva a hatást. Hihetetlenül kényelmes és nőies darab, könnyű, hajlékony és rugalmas talpakkal.

A cipők nemcsak a lábunk védelmét szolgálják, hanem kifejezik az egyéniségünket és stílusunkat is. A Batz cipők stílusosak és elegánsak, így nemcsak kényelmesek, hanem divatosak is. A minőségi anyagok és a gondos tervezés lehetővé teszik, hogy hosszú ideig élvezhessük ezeket a cipőket, és mindig jó benne érezhessük magunkat.

Miért elégednél meg kevesebbel?

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...