Fashion&Beauty

Ez a 4 hajszín lesz a legtrendibb 2024-ben

Itt az új év, és ilyenkor sokan vágynak arra, hogy megújuljanak és megváltoztassák a hajszínüket. Ami a 2024-es hajszín trendeket illeti, a régi klasszikusok (barna és szőke) modern megjelenést kapnak, valamint két új árnyalat is a reflektorfénybe kerül.

Ha te is úgy érzed, hogy egy kis felfrissülésre vágysz, akkor kattints a galériára, és inspirálódj az idei év legmenőbb hajszíneiből!

Lenszőke 2024-ben egyre népszerűbb lesz az úgynevezett "lenszőke". Ebben a trendben a világosszőke, hideg bézs, szürkés és semleges tónusok szerepelnek. Nagyszerű választás azoknak akik szeretnék megőrizni szőkeségüket, de törekednek a könnyen kezelhetőségre és a haj egészségesebb állapotára. Ez a természetesebb szőkének tűnő árnyalat a változatos tónusoknak köszönhetően könnyedséget és dimenziót ad a hajnak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz inspirációt!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...