Fashion&Beauty

Hihetetlen: ez volt Diana hercegné mindig csodás frizurájának titka

Diana hercegné számos szépségtitkot ismert, melyeket örömmel vetett be annak érdekében, hogy külseje minden körülmények között hibátlan legyen – az egyik például ikonikus szőke frizurájára vonatkozott.

Tökéletesen formázott tincsek

Diana hercegné nemcsak kedvességéről, jószívűségéről és közvetlenségéről volt híres, hanem arról is, hogy fantasztikus divatérzékkel áldotta meg a sors. Időtlen stílusa ma is megállja a helyét, hatással van a trendek alakulására, az általa viselt szettek pedig akár változtatás nélkül is simán szembe jöhetnének velünk az utcán. A szívek királynője az öltözködés mellett a szépségápoláshoz is kitűnően értett: bőre mindig ragyogó és üde volt, sminkjét kifogástalanul készítette el, frizurájában pedig sosem lehetett kivetnivalót találni még a legzordabb időjárási viszonyok között sem. Mindent megtett azért, hogy megjelenése állandóan tökéletes legyen – ezt támasztja alá az a különleges szépségtitka is, melyről sokáig nem is tudott a publikum. Részletek a galériában!

Diana csodás frizurája mindig úgy állt, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. A hercegné gyakran vágatott belőle a fodrásznál, hogy tincseit egészségesen tartsa, azonban nem ez volt az egyetlen trükk, amit rendszeresen bevetett.
Kattints a további képekért!

Diana minden lépését nyomon követte a média, éppen ezért a hercegné kénytelen volt kitalálni néhány apró, ám igazán hasznos trükköt, hogy megkönnyítse a saját dolgát a fotósokkal szemben.

Leadfotó: Anwar Hussein/Getty Images

Forrás: Vanity Fair

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.