Fashion&Beauty

Őrület: tényleg Ő Diana hercegné igazi hasonmása

Rose Van Rijn stílusában is nagyon hasonlít Diana hercegnére.

A TikTokon már 1,7 millió követője van

Diana walesi hercegné 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy autóbalesetben Párizsban, párjával, Dodi al-Fayeddel és sofőrjével együtt. A balesetet csak a testőrjük, Trevor Rees-Jones élte túl. Diana halála sokkolta a világot, és óriási gyászt váltott ki a brit nép és a nemzetközi közösség körében.

Diana hercegné életében is nagy népszerűségnek örvendett, mivel személyisége, stílusa, jótékonysági tevékenysége és királyi szerepe egyedülálló volt. Diana szembeszállt a királyi család merev protokolljaival, és emberközelivé tette a monarchiát.

Diana életét és halálát számos könyv, film, dokumentumfilm és sorozat dolgozta fel, például a Diana, a Spencer, a Királynő, a Korona és a Diana: A gyász hete. Elképesztő, hogy az embereket még mindig mennyire meg tudja mozgatni az egész történet.

A hercegné életéből az egyik hasonmása, Rose Van Rijn is sokat merített. A többi a galériánkból kiderül!

Diana emlékezete ma is él a világban, és sokan inspirálódnak tőle. Így van vele egy holland lány is, akit nagyon megihletett az elhunyt hercegné stílusa.
Kattints a további képekért!

Diana hercegné elveszettnek hitt levele súlyos titkokat őriz: nem sokkal azelőtt, hogy halálos balesetet szenvedett, megfogalmazta egy jótékonysági szervezetnek, milyen aggodalmak gyötrik őt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....