Fashion&Beauty

Eva Longoria merész hajra váltott és ezzel alaposan átvert mindenkit!

Eva Longoria jellegzetes fényes, hosszú barna haja már-már fogalommá vált, éppen ezért volt meglepő, hogy néhány hónapja rövidre vágatta a haját. A Született feleségek sztárja most ennél is messzebbre ment, és teljesen új hajstílusra váltott.

Szexi és merész

A színésznő ezúttal kipróbálta a shag vágást, amelyet Miley Cyrus és Billie Eilish hozott először divatba, ráadásul még frufrut is csináltatott magának. A shag egyébként egy bohém fazon, amit leginkább a "tépett" vágás, a jól variálhatóság és a "kócos" volumen jellemez. A rajongók teljesen odavannak Longoria új sérójától, legújabb Instagram fotóján viszont ismét hosszú fonott copfban, és frufru nélkül pózol a vörös szőnyegen, így sokakban felmerült a kérdés, hogy hova lett bozontos frizurája? Kattints a galériánkra és kiderül!

Az új frizura Eva Longoria ezúttal a shag stílus lágyabb, szelídebb változatát választotta. A színésznő új frizurájáért a fodrásza, Dimitris Giannetos a felelős, aki az Instagramon a posztba a következőt írta: „ A Mick Jagger shag frizura a tökéletes nő számára."
Kattints a további képekért!

Lead kép: Gonzalo Marroquin/Getty Images, forrás: Glamour UK

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...