Fashion&Beauty

2024-ben hódítanak az oversize ingek! Mutatjuk, hogyan viseld!

Szinte minden nő imádja a túlméretezett ingeket, melyek nemcsak elegánsnak és kifinomultak, de nagyon kényelmesek is. Ez a rendkívül jól variálható ruhadarab 2024-ben is hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen a hétköznapokon viselheted farmerrel és tornacipővel, majd egy elegáns szoknyába bújtatva, magassarkú cipővel egy alkalmi eseményen is remekül fogsz mutatni benne.

Ezek lesznek az idei szezon legmenőbb darabjai

Választhatsz oversize inget pamut, szatén, lenvászon vagy selyem anyagból, és nagyon divatosak lesznek idén a színes és mintás darabok is. Kattints a galériára, és mutatjuk a szezon legtrendibb oversize ingjeit!

Egyszerű, de nagyszerű Egy fehér, laza fazonú, túlméretezett pamuting minden nő ruhatárában kötelező! Viseld egy szűk szabású farmerrel, hiszen örök igazság, hogy ha felül lengét hordasz, akkor alul szűket kell – és fordítva. Párosíthatod magassarkú csizmával vagy egy lapos bakanccsal, esetleg sportcipővel, biztos, hogy bármelyikkel szuperül fog mutatni. H&M oversize pamuting: 9295 HUF
Kattints a további képekért!

Lead fotó: Jeremy Moeller/Getty Images, forrás: cosmpolitan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sztárok
Michelle a természetes öregedés híve, így smink nélküli arcát is bátran megmutatja követőinek, ám a minap teljes pompájában ragyogott a vörös szőnyegen, a rajongók pedig csak ámultak azon, hogy fest...
Sztárok
Bár a király a friss fotók alapján rákbetegségéhez képest látszólag nagyszerűen érzi magát, a palota forrásai szerint épp ennek az ellenkezője igaz a 75 éves uralkodóra.