Egészség

5 módszer a puffadás ellen, amit még nem próbáltál: karácsonykor is bevetheted ezeket a trükköket!

A túlzott gázképződés nagyon gyakori probléma, mellyel rengetegen küzdenek. A jó hír, hogy néhány hasznos tippet megfogadva, könnyedén felveheted ellene a küzdelmet és megszabadulhatsz a tünetektől.

Egészségügyi problémára is utalhat

Fontos kiemelni, hogy a rendszeres puffadás hátterében különféle egészségügyi problémák is állhatnak, ezért elengedhetetlen, hogy kiderítsük, mi is okozza valójában. Ennek érdekében elengedhetetlen, hogy szakemberhez forduljunk tanácsért, néhány tipp viszont óriási segítségünkre lehet a vészhelyzetek orvoslásához. Persze nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, akár egy túlságosan szoros ruhanemű is képes olyannyira elszorítani a hasunkat, hogy az puffadást okozzon, aki viszont feltűnően gyakran küzd a problémával, mindenképpen jó, ha utána jár a dolognak. Ha kíváncsi vagy, milyen tippeket vethetsz be a kellemetlen tüneteket enyhítésére, illetve megelőzésére akkor olvass tovább!

Sétálj egyet! A rendszeres fizikai aktivitás segíthet a bélmozgás javításában, megelőzve a székrekedést és a puffadást. Már egy rövid sétának is jótékony hatása lehet az emésztés elősegítésében és a hasi panaszok enyhítésében, ezért remek megoldást jelenthet, ha szánsz néhány percet egy rövid testmozgásra, lehetőleg a szabadban, akár kiskedvenced társaságában.
Kattints a további képekért!

Gondoltad volna, hogy egyáltalán nem mindegy az, hol szárítod a lakásban a nedves ruhákat? Nos, most a szakértők mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy az egyik helyiségben igen kockázatosnak bizonyulhat a teregetés egészségünk szempontjából.

Leadfotó: 123rf, forrás: brightside.me

Oldalak

Egészség
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...