Egészség

Állandóan viszket a fejbőröd? Erre a súlyos betegségre is utalhat ez az idegtépő tünet!

A fejbőr viszketése nem mindig allergiás reakcióra vagy érzékenységre utalhat, hanem akár egy sokkal komolyabb problémára is.

Ne hagyd figyelmen kívül, ha régóta tart már

A fejbőr viszketéséről először mindenkinek az jut eszébe, hogy talán sampont kéne cserélni, hiszen sok esetben a különböző kozmetikai szerek és kemikáliák okozzák ezt az idegesítő, már-már elviselhetetlen problémát, ami akár odáig is fajulhat, hogy az ember véresre vagy épp sebesre vakarja a fejét. Különböző allergiás reakciók jele is lehet a viszketés, vagy épp a korpáé, ha azonban a dolog huzamosabb ideje tart már, akkor nem érdemes figyelmen kívül hagyni, ugyanis egy súlyos betegség egyik jele, tünete is lehet a folyton viszkető fejbőr. Galériánkból megtudhatod, miről is van szó pontosan!

Abbas Kanani gyógyszerész mindenkit arra figyelmeztet, hogy a fejbőr rendszeres viszketését nem feltétlenül a rossz samponválasztás okozza, hanem akár egy olyan egészségügyi problémát is jelezhet, amely rengeteg embert érint, és megéri komolyan venni.
Kattints a további képekért!

A moringa levélből készült főzetről sokan nem is hallottak, pedig hihetetlen hatással lehet szervezetünkre és külsőnkre, ha minden egyes nap fogyasztunk belőle egy keveset éhgyomorra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.