3 szuper otthoni gyakorlatsor kismamáknak

Ha nincs kedved kimozdulni otthonról a nagy melegben, akkor is átmozgathatod magad. Pár aktív perc is segíthet, hogy jobb legyen a közérzeted, az sem baj, ha bikiniben csinálod őket!

Bartha-Darabos Ivett - blogger

Személyi tréner, sportember, nő és kismama vagyok, aki utazásra hív a fitt várandósságon innen és túlra. Kérdéseitekkel megkereshettek e-mailben vagy Facebook-on is, szívesen állok rendelkezésetekre, illetve kételyekkel és ötletekkel is fordulhattok hozzám.

Turós-séta

Igazából több gyakorlatból összetett kis mozgássor, melyet könnyen végrehajthatsz még a várandósság utolsó hónapjaiban is, ha szeretnéd.

Hát rövid átmozgatása labdával

Különösen azoknak ajánlom, akik az utolsó időszakban is szeretnék a hátuk néha felfrissíteni megerőltető gyakorlatok nélkül.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Videók: Bartha-Darabos Ivett

Oldalak

Sztárok
A szókimondó stílusáról ismert magyar híresség most az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb magyar tévésorozatát pécézte ki magának.
Utazás
Ha imádod a hamisítatlan mediterrán hangulatot, az autentikus természeti környezetet, a történelmet és a tengerpartot, akkor számodra gyerekjáték lesz a megfejtés!
Lifestyle
Sokan nem is tudják, de egy ártalmatlannak tűnő szokással gyakorlatilag megágyaznak a penésznek a fürdőszobában - ha te is gyakran elköveted ezt a hibát, akkor itt az ideje, hogy változtass a bevett...