Almási Kitti az újévi fogadalmakról, motivációról és az irigységről

A Lapozz a 99-re! podcast friss témákkal folytatódik 2020-ban. A legutóbbi részben Almási Kitti pszichológus és Vecsei H. Miklós színész voltak Szabados Ági vendégei.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Újévi útravaló a szakértőtől

Az új évet rengetegen kezdik azzal, hogy mindenféle fogadalmat tesznek, amelyeket aztán rendre nem tartanak be. Érdemes-e újévi fogadalmat tenni? Ha igen, mit érdemes megfogadni? Milyen célokat tűzzünk magunk elé? Miért olyan népszerűek a testedzésre vonatkozó fogadalmak? Hogyan hatnak a fogadalmak a hangulatunkra és miért mondják a januárra, hogy a legszomorúbb hónap? Miért szeretnénk fiatalok maradni? Rengeteg témát beszéltünk át Almási Kitti pszichológussal, akit a fentiek mellett tavalyi könyvéről, a jövő könyvterveiről és arról is kérdeztünk, hogy mikor és mit szeret olvasni.

A műsor második vendége Vecsei H. Miklós színész, aki élete meghatározó könyvének Boris Vian Tajtékos napok című regényét választotta. Szabados Ági pedig, Merle Robert Merle Mesterségem ​a halál című könyvéről mondta el miért szereti.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Almási Kitti: Bátran ​élni
  • Almási Kitti:Irigység, ​kibeszélés, rosszindulat
  • Anne Cathrine: Bomann Agathe
  • Boris Vian: Tajtékos ​napok
  • Robert Merle: Mesterségem ​a halál
Leadfotó: facebook.com/dralmasikitti

Oldalak

Szólj hozzá Te is!