Lifestyle

Orvos-Tóth Noémi az Örökölt sorsról és a sikerkönyv folytatásról

A népszerű klinikai szakpszichológussal beszélgettünk.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Nem csak a genetikánk határoz meg minket

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus hatalmas sikerű Örökölt sors című könyve hosszú időn át vezette a könyveladási sikerlistát. Ez nem véletlen, hiszen bárki, aki elolvassa, a hatása alá kerül. Nem egy vendég hozta már élete könyvének ezt az olvasmányt a műsorba. Noémi szerint az egyik titok, amiért sikere van, hogy jókor érkezett meg az emberekhez. A könyv további hatásairól, Noémi terveiről, a könyv folytatásáról, arról, hogy miért váltott kiadót, és további könyvajánlásokról a műsor első felében beszélgetnek Szabados Ágival.

Élete könyvével Grecsó Zoltán, koreográfus, táncpedagógus érkezik, aki a könyvek általi felismeréseiről, arról, hogy mi számára jelenleg a legfontosabb téma, amihez könyvek segítségét is tudja hívni, valamint testvére, Grecsó Krisztián hatásáról is mesél. Természetesen Szabados Ági is ajánlani fog egy letehetetlen olvasmányt.

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: Kulttér

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.
Utazás
Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.