Lifestyle

Egy kultikus bolthálózat - a Pagony-sztori

Útmutató könyvesbolt nyitáshoz - elsőkézből.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Könyvesbolt a semmiből

A Pagony könyvesbolt és könyvkiadó megszületése három házaspárnak köszönhető, akik 20 évvel ezelőtt kigondolták és megnyitották a ma is nagyon sikeres gyerekkönyvesboltot. A kezdetekről, arról, hogy honnan jött az ötlet, jó és rossz döntésekről, valamint a tervekről mesél a két alapító , Sárdi Dóra és Kovács Eszter. Mi kell ahhoz, hogy a semmiből üzletet építsünk? Mi kell ahhoz, hogy egy, a szakmánktól teljesen eltérő vállalkozásba fogjunk? Mi a Pagony titka, hogyan jutottak el egy könyvesbolttól, az egyik legsikeresebb könykiadóig, 12 üzlet megnyitásáig és játékgyártásig? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk és persze a tervekről is faggatja az alapítókat Szabados Ági.

Élete könyvéről, arról, hogy a sikeres, és időigényes karrier, valamint egy óvodás korú gyermek nevelése mellett hogyan jut ideje olvasni és miket szeret a legjobban, Nagy Adri, énekesnő mesél. Természetesen Szabados Ági is ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Bartos Erika: Bogyó és babóca
  • Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors
  • Edith Eva Eger: Az ajándék
  • Stephen King: A ragyogás
  • Vlagyimir Szutyejev: Vidám mesék
  • Jennifer Chambliss Bertman: Könyvvadászok

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...
Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.