Lifestyle

Fábián Janka írásról, Puskás Peti az olvasásról mesélnek

Interjús podcasttel folytatjuk a februárt.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Egy író, egy olvasó

Fábián Janka művésznéven publikáló szerző (Mezei Johanna) korábban nyelv- és történelemtanárként dolgozott, majd a kiadói visszautasítások után saját kiadásban jelentette meg első könyveit. Később az Ulpius-ház egyik ünnepelt írója lett, majd a kiadó csődje őt is érintette. Mára a kiadói háttere adott és tömegek vásárolják a könyveit. Mi hajtotta, amikor úgy döntött, hogy magánkiadásban jelenti meg az első könyveit, aztán később hogyan élte meg a sikert? Mit gondol a kritikákról, milyen történetekkel foglalkozik most és kik azok a főhősök, akik a legjobban hatottak rá?

A műsor második felében Puskás Peti színész-énekes élete könyvéről és az olvasás fontosságáról mesél, ezt követően pedig Ági is ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: olvasoszemuveg

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.