Lifestyle

Fábián Janka írásról, Puskás Peti az olvasásról mesélnek

Interjús podcasttel folytatjuk a februárt.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Egy író, egy olvasó

Fábián Janka művésznéven publikáló szerző (Mezei Johanna) korábban nyelv- és történelemtanárként dolgozott, majd a kiadói visszautasítások után saját kiadásban jelentette meg első könyveit. Később az Ulpius-ház egyik ünnepelt írója lett, majd a kiadó csődje őt is érintette. Mára a kiadói háttere adott és tömegek vásárolják a könyveit. Mi hajtotta, amikor úgy döntött, hogy magánkiadásban jelenti meg az első könyveit, aztán később hogyan élte meg a sikert? Mit gondol a kritikákról, milyen történetekkel foglalkozik most és kik azok a főhősök, akik a legjobban hatottak rá?

A műsor második felében Puskás Peti színész-énekes élete könyvéről és az olvasás fontosságáról mesél, ezt követően pedig Ági is ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: olvasoszemuveg

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...
Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.