Lifestyle

Hogyan működik a könyvmolyok legnagyobb magyar közössége?

A Moly.hu-t 2008 év végén alapította Nagy Bence, aki ingázás közben jött rá, hogy érdemes lenne a baráti ajánlások elvén létrehozni egy webes közösséget.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Irodalmi közösségek a weben

A Moly.hu a magyar olvasók és könyvszeretők legfontosabb kiindulópontjává vált az elmúlt években. Nagy Bencével az oldal történetéről, a legjobb sztorikról beszélgetünk. Élete könyvéről ezen a héten Hajós András műsorvezető, humorista mesél, aki azt is elárulja mit olvasott tizenéves korában. Szabados Ági pedig ezen a héten Edith Eva Eger Az ajándék című könyvét ajánlja.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Mark Forster: Get Everything Done
  • Kathy Sierra: Badass
  • Ben H. Winters: Gyilkosság világ vége előtt
  • Ernest Hemingway: Vándorünnep
  • Thomas Mann - József és testvérei
  • Edith Eva Eger - Az ajándék

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...