FemHullám

Bock Józsefet legalább annyian ismerik, mint csodálatos borait. Borászként az idei évben ünnepelhette a 40. szüretet. Hatalmas szerepe van a villányi borvidék fejlődésében és a szőlőfajták kialakításában.

Mindenki csak így hívja: Koczka. Reklám-fotózások, forgatások fodrásza, a modell és előadói világban saját szakmájának egyik sztárja, hosszú ideje.

Palya Bea kétszeres Artisjus-díjas, Prima és Fonogram-díjas énekes-dalszerző és tréner. Cigány, magyar, bolgár, indiai, szefárd és más népek dallamainak tolmácsa, saját dalainak írója, zeneileg ő maga a tradíció és az innováció egy személyben.

Szabó Győző azon kevés színészek egyike, akiért a nézők ugyanolyan szívesen mennek be a moziba, mint a színházba, akár megírt szöveget játszik, akár improvizál. De hosszú út vezetett a Tilos az Á pultjától a családi kerti partyig. A Toxikóma című életrajzi regényéből készült film mellett Csernus dokiról, költözésről, cuccozásról, böjtölésről, csendről és hangos sikerekről is beszélgettünk.

Závodi Gábor zeneszerző, zenekar vezető, zenei producer. Majdnem napra pontosan két éve Erkel Ferenc-díjas, negyedikként a könnyű zenészek közül. Viszont teljesen megérdemelten: 30 éve a magyar rock n’ roll állócsillaga.

Adott a „lányszobák álma” és a „férfi szívek királynője” akik egyszer csak összetalálkoznak. A Mohai Tamással és Hegyesi Sorayával készült interjú egy romantikus coming out, elsőként a Femcafe olvasói számára mesélnek kapcsolatukról.

Szolnoki Péterrel könnyű egy FemHullámhosszon lenni, nemcsak azért, mert az egyik legszebb magyar hang. A Bon-Bon együttes 25 éves lett, és a frontember is kerek születésnapot ünnepelt tavaly.