tejföl
Kipróbálnál valami újdonságot a rakott krumplinál? Ha így készíted, a végeredmény nem csupán finomabb lesz, hanem...
Van egy legendás olasz fogás, amit mi szeretünk feldobni egy magyar hozzávalóval.
A magyar konyha egyik legmeghatározóbb alapanyaga a tejföl. Kevés olyan étel van, amelyhez ne passzolna, de vigyázni...
A rántotta készítése elsőre egyszerűnek tűnik, és valóban nem igényel különösebb szakértelmet – ám mégis van egy apró,...
A főzőtejszínt általában arra használjuk, hogy a levesek, szószok és főzelékek krémesebb állagot kapjanak. De mit...
A mascarpone egy olasz sajtféle, amit nemcsak krémes édességek, hanem sós ételek elkészítéséhez is be lehet vetni,...
Sokak szerint a joghurt vagy épp a tejföl, esetleg a kefir tetején felgyülemlett lé azt jelzi, hogy a termék már rossz...
Valószínűleg te is évek óta ugyanúgy készíted a rántottát, és van egy bevált recepted az elronthatatlan tojásétel...
A jó hír, hogy ez az alapanyag minden bizonnyal már ott lapul a hűtődben, így megvásárolnod sem kell.
Furcsa, de vannak olyan területek, piacok, ahol kifejezetten jól jött a koronavírus a gyártóknak és a forgalmazóknak....
























