szósz
Egy Michelin-csillagos séf szerint mindössze egyetlen meglepő, de nagyon is hétköznapi hozzávalón múlik, hogy a...
A pesto szó az olasz pestare igéből ered, ami annyit tesz, hogy “összezúzni, összetörni”. Ezt a finomságot eredetileg...
Ismét súlyos problémára derült fény az egyik adalékanyaggal kapcsolatban, ami a szószokban, pékárukban, és a...
Az eredeti, hamisítatlan olasz paradicsomszósz receptjét sokan keresik – nos, cikkünkben most mutatunk egyet, ami olyan...
Hűtőben vagy szekrényben érdemes tárolni a ketchupot? A Heinz most pontot tett a parázs vita végére - remélhetőleg...
Fogadd meg az alábbi tippeket és a ruháidat valóban patyolat tisztán tudod kivenni a mosógépből.
Négy hozzávalóból már te is elkészítheted mindenki kedvenc szószát, ami garantáltan nem tartalmaz semmilyen káros...
A liguriai konyha egyik jellegzetes összetevője a bazsalikomból, olívaolajból, fokhagymából, parmezánból és fenyőmagból...
Ha te is szeretnél egy kis különleges ízt csempészni a bolognai szószba, amitől egy kicsit más, mégis sokkal finomabb...
A bolognai szósz gazdag ízvilága hagyományosan a darált hús, a passzírozott paradicsom és a különböző fűszerek...
Oldalak
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Következő oldal






















