Így tudod elkerülni, hogy mosásnál szöszös legyen a ruhád, és ehhez semmilyen drámai trükköt nem kell bevetned

Fogadd meg az alábbi tippeket és a ruháidat valóban patyolat tisztán tudod kivenni a mosógépből.

Elképesztő, de még az alufólia is a segítségedre lehet

Minden mosásnál mosópor maradványai, ruhákból származó szennyeződések, el nem párolgott víz és a közismert vízkő települ a mosógép belsejébe. Néhány alkalommal nem árt a mosógépet is megtisztítani és ehhez hozzátartozik a gumitömítés is.

Erre sajnos muszáj néha időt szánni, mert így biztos lehetsz benne, hogy a ruháid is tisztábbak lesznek. Azonban mi a helyzet a szöszökkel?

A galériánkban mutatunk néhány egyszerű és filléres módszert, és az is kiderül, miképp tudod egyszerűen fertőtleníteni a mosógépet!

Őrületbe tudja kergetni az embert, ha a mosott ruhák szöszösen kerülnek ki a mosógépből. Néhány egyszerű trükkel azonban egy életre nyugdíjba küldheted a szöszeltávolítót.
Kattints a további képekért!

A takarítást rengetegen szokták halogatni, pedig felemelő érzés egy tiszta és jó illatú lakásba hazaérni. Lehet, hogy letörölgetsz, és felporszívózol, de akadnak helyek, amiket alaposan elhanyagolunk.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.