Utazás

Ezzel a módszerrel lopják most az autónkat – Ha ezt a jelet tapasztaljuk, azonnal hívjunk segítséget

Sok gyanútlan autós dől be ennek a trükknek.

Palack a kocsinkon

Noha az autótolvajok ma már képesek a kezük bepiszkolása nélkül, teljesen zajtalanul cselekedni és olyan elektronikus eszközök segítségével autókat lopni, amelyekkel kevesebb mint egy perc alatt be tudják indítani a kocsit, sokan mégis a palackos módszerre esküsznek – írja cikkében az Infostart.

A hírportál szerint a legtöbb autót még mindig a palackos trükkel lopják el a gyanútlan sofőröktől. A módszer pedig a következő: egy félliteres műanyag palackot helyeznek a kerék és a sárvédő közé az utal oldalán – hogy az a sofőrnek ne szúrjon szemet – és mikor az ember beindítja a kocsit és elindulna, a palack hatalmas zajt csap a kerekeknél. Ilyenkor pedig meg is történik a baj. Az autós kiszáll, hogy megnézze, mi okozta ezt a hatalmas zajt a keréknél, eközben a tolvajok az autóba pattannak és már el is száguldottak az autónkkal.

A tragédia huszonegy áldozata 14 és 20 év közötti volt, akik a vizsgaidőszak végét ünnepelték.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!