Utazás

Átadták a világ legjobb szállodáinak járó kitüntetéseket - Magyar sikernek is örülhetünk

Március 6-án Berlinben tartották a World Travel Awards 31. díjátadó ceremóniáját, ahol átadták a világ legjobb szállodáinak járó kitüntetéseket. Az est folyamán magyar sikernek is örülhettünk.

Magyarország vezető luxusszállodája

A World Travel Awards-ot 1993-ban alapították az utazási, turisztikai és vendéglátóipari ágazatában résztvevő, kulcsfontosságú szereplők elismerése és jutalmazása céljából. A verseny idei győzteseit nemzetközi turisták, szállodai vendégek és iparági szakértők online szavazatai alapján választották ki, a díjakat pedig számos különböző kategóriákban érdemelhették ki a jelöltek. A Párisi Udvar Hotel Budapestet - a Hyatt szállodalánc tagját - a "Magyarország vezető luxusszállodája 2024" címmel jutalmazták. De mivel is érdemelte ki ezt a címet a magyar szálloda? Kattints a galériára és kiderül!

A Párisi Udvar Hotel Budapest 110 egyedi kialakítású szobával, köztük 18 lakosztállyal és 2 elnöki lakosztállyal rendelkezik. Az épületben egy klasszikus magyar fogásokat és ikonikus desszertkülönlegességeket kínáló étterem és kávézó, továbbá Budapest egyetlen champagne bárja, valamint egy exkluzív spa is található. A hely különleges belső tereivel és múlt századot idéző atmoszférájával önmagában is tökéletes úticél egy pár napos vagy egy hosszabb utazáshoz.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Párisi Udvar

Az "Év új feltörekvő" desztinációjának választották országunkat.

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!