Sztárok

Vadító bikiniben villantotta meg csodás alakját Weisz Fanni: követőinek leesett az álla a szexi látványtól, nem győzik őt dicsérni – fotó

Weisz Fanni az elmúlt napokat Máltán töltötte, ahonnan rengeteg fotót mutatott a követőinek, az egyik posztjában ráadásul elképesztően dögös bikiniben pózol.

Szexi alakra lehet büszke

Minden kétséget kizáróan állíthatjuk, hogy Magyarország egyik legkedveltebb mondelljének számít Weisz Fanni, akit mostanra már több mint 200 ezren követnek az Instagramon. A csinos influenszer csak ritkán enged bepillantást a magánéletébe – testvére, Gábor sem túl gyakran tűnik fel a posztjaiban –, dögös fotókból azonban nincs hiány. Fannit elképesztő adottságokkal áldotta meg a sors: nádszálvékony alakjával, hibátlan bőrével és gyönyörű mosolyával nyűgözi le a követőit, akiket sokszor lep meg egy-egy pikáns képpel. Nemrég ismét egy elképesztően szexi tartalommal jelentkezett, rajongói pedig alig győzik őt dicsérni.

Lapozz a fotóért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.