Ő Weisz Fanni ritkán látott testvére: ilyen viszonyban van Gáborral a gyönyörű modell

Weisz Fanni kifejezetten aktív a közösségi oldalain, ennek ellenére a magánéletéről csak nagyon keveset posztol. Éppen ezért testvére, Gábor sem túl gyakran tűnik fel a modell Instagram-oldalán.

Tabu a magánélet az Instagram-on

Minden kétséget kizáróan állíthatjuk, hogy Magyarország egyik legkedveltebb mondelljének számít Weisz Fanni, akit mostanra már több mint 200 ezren követnek az Instagram-on. A fiatal modell mögött mozgalmas időszak áll: korábbi szerelméért szinte mindent feladott, még az édesanyjával is megszakította a kapcsolatot, ám miután házassága zátonyra futott, szerencsére rendeződött közöttük a viszony. Sőt, Fannira azóta ismét rátalált a szerelem, s úgy tűnik, nagyon boldogok együtt a párjával, Gergővel – igaz, rajongói bánatára csak ritkán oszt meg magukról közös fotót és a magánéletükbe sem enged túlzottan betekintést. Így például a rajongói sokáig azt sem tudták, hogy milyen a kapcsolata a testvérével, Gáborral. A további részletekért olvass tovább a galériában!

Mint ismert, Fanni siketként jött világra, ám gyerekkorában kapott egy szerkezetet, amellyel jobban tudja értelmezni a beszédet, és segít neki megformálni a szavakat. Ráadásul hétévesen egy implantátumot is ültettek a fülébe, amitől szintén javult kicsit a hallása.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram/ realweiszfanni

Oldalak