Még csak 18 éves, de már most rajta ámul a világ: a Norvég Királyság gyönyörű trónörököse mellett Katalin labdába sem rúghat

Elég a brit királyi család tagjaiból egy időre: érdemes körülnézni ugyanis más királyi családok sarjai között is, hiszen nem csak Katalin hercegné az, aki kivételes szépségével szóra érdemes. Most megnézheted, hogy fest a norvégok meseszép hercegnője, aki egy nap a trónt is elfoglalhatja.

Bár szépsége mesébe illő, valódi hercegnőről van szó

Katalin hercegné, Diana és Meghan Markle – szépségükről már-már legendák szólnak, gyakorlatilag minden nap akad legalább egy olyan cikk, amely őket méltatja. A brit királyi család tagjai mindig is meghatározók voltak az emberek számára, akikről sokat hallani, hiszen számos eseményen tiszteletüket teszik, na meg persze botrányok is akadnak bőven a házuk vagy inkább palotájuk táján. Érdemes azonban olykor körülnézni a világban, hiszen vannak még királyságok jószerivel: ott van például a Spanyol Királyság, és az ő gyönyörű, 16 éves trónörökösük, Bourbon Leonóra. Most a norvégok jövendőbeli uralkodóját mutatjuk be, az éppen ma 18 éves Ingrid Alexandra hercegnőt, aki természetes szépségével és kedvességével már most elnyerte az emberek szívét.

Norvégia uralkodója jelenleg nem más, mint V. Harald király, aki 1991 óta foglalja el a trónt. Minden bizonnyal őt követi majd fia, a 48 éves Haakon norvég királyi herceg, kinek lányáról már most ódákat zeng a világ. Ő nem más, mint Ingrid Alexandra hercegnő, aki épp a minap lett 18 éves.
Kattints a további képekért!

A 29 esztendős énekes és felesége egyelőre még nem árulták el kislányuk nevét, annyit azonban már tudni lehet, hogy a gyermek béranya segítségével jött a világra.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak