Gólyahír! Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első gyermeke

A 29 esztendős énekes és felesége egyelőre még nem árulták el kislányuk nevét, annyit azonban már tudni lehet, hogy a gyermek béranya segítségével jött a világra.

Régi óhajuk teljesült

Megszületett a 29 esztendős énekes, Nick Jonas és felesége, a 39 éves Priyanka Chopra első gyermeke - a házaspár az Instagramon értesítette rajongóikat az örömteli hírről. "Örömmel tudatjuk, hogy béranya segítségével világra jött a kisbabánk. Egyúttal tisztelettel kérnénk mindenkit, tartsátok tiszteletben a magánélethez való jogunkat ebben a varázslatos időszakban, amikor minden gondolatunk az újonnan megteremtődött családunk körül forog" - áll a népszerű közösségi platformon közzétett közleményben.

A Page Sixnek egy meg nem nevezett forrás azt is megerősítette, hogy Jonasnak és feleségének kislánya született.

Priyanka Chopra néhány héttel ezelőtt egy Vanity Fair-interjúban beszélt arról, hogy férjével együtt már nagyon vágynak közös gyermekekre. "Ha ez megtörténne, egy óriási vágyunk teljesülne. Megtörténik, ha megtörténik - Isten kegyelme által" - nyilatkozta akkor Chopra. Az indiai modell-színésznő és az amerikai énekes három évvel ezelőtt házasodott össze.

Bár Chopra és Jonas mindketten eléggé mozgalmas életet éltek, sosem tagadták, hogy szexuális életük mindig is kifogástalan volt: évek óta "próbálkoztak", most azonban - egy béranya segítségével - valóban teljesült is a kívánságuk.

Jonas annak idején két hónap együttjárás után kérte meg Chopra kezét, szerelmük pedig azóta is harmonikusnak mondható.

Fotó: Lia Toby / BFC / Getty Images

Nádai Anikó és Hajmásy Péter nemrégiben eljegyezték egymást, majd bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig a kicsi nevét is elárulták a közönségüknek.

Leadfotó: Lia Toby / BFC / Getty Images

Oldalak