Nem takargatja magát többé: Tóth Gabi smink nélküli fotójától mindenkinek elállt a lélegzete, az énekesnő így is csodaszép

Tóth Gabit csak ritkán láthatjuk smink nélkül, most azonban beállt a sorba, és ő is megmutatta valódi, természetes arcát.

Az extrém megjelenések koronázatlan királynője

Tóth Gabi egyáltalán nem arról híres, hogy mióta befutott, ne változtatott volna külsején: az énekesnőt gyakorlatilag már mindenféle fazonú és színű frizurával láthattunk, sminkje pedig minden alkalommal kifogástalan, legyen szó egy fellépésről, egy tévéműsorról vagy csak egy Instagram-fotóról. Gabi tehát mindig is adott megjelenésére, ami volt, hogy igencsak extrémre sikeredett mind smink, mind pedig ruhák tekintetében. Az utóbbi időben azonban az énekesnő visszafogottabb stílusra váltott: előnyben részesíti immáron az elegánsabb, szolidabb szetteket és sminket, ám frizurájával a mai napig szívesen játszadozik. A minap azonban megmutatta a kendőzetlen valóságot, azaz a teljesen természetes arcát – a 34 éves énekesnő csodásan fest így is, nem csoda, hogy alig győzték őt dicsérni a kommentszekcióban.

Tóth Gabi nemrég szőkéről ismét barnára váltott: „Ez egy haj. Majd megnő. Hogyha nem tetszik a színe, majd átfestetem. Miért ne tesztelhetném magam? Egyszer élek. Nem tudok beleragadni egy valamibe” – nyilatkozta korábban az énekesnő frizuráját illetően.
Kattints a további képekért!

Most már napok óta megy az interneten az adok-kapok Majka és Puzsér Róbert között, melynek oka, hogy a kritikus egy írásában Puskás Petit minősítette, akit a rapper nyilvánosan megvédett. Aztán Puzsér válaszolt Majkának, ezt pedig a zenész sem hagyta szó nélkül…

Leadfotó: Instagram/tothgabi

Oldalak