Meseszép szőke hercegnő a Spanyol Királyság trónörököse: a 16 éves Bourbon Leonórán ámul a világ - fotók

VI. Fülöp királyt idősebb lánya, Bourbon Leonóra követheti a spanyol trónon. Ugyan Asztúria hercegnője még csak 16 éves, de már most igazi kis hölgy, akiről a közeljövőben bizonyosan sokat fogunk még hallani.

Disney-mesébe illő hercegnő

A médiában mindig is a brit királyi családra helyeződött leginkább a fókusz, ezért gyakran elfelejtjük, hogy bizony akadnak még bőven uralkodói házak és királyi sarjak szerte a világon. Korábban már bemutattuk azokat a fiatal trónörökösöket, akik amellett, hogy jóképűek és gazdagok, még bőven keresik a szívük választottját, így azon hölgyek, akiknek nagy álmuk, hogy hercegnévé váljanak, könnyen találhatnak maguknak szingli herceget. Mostani cikkünkben azonban VI. Fülöp spanyol király idősebbik lányáé a főszerep, aki szőke hajkoronájával és ragyogó bájával pontosan úgy fest, mintha egy Disney-meséből lépett volna elő. Galériánkban megnézheted, milyen csodálatos ifjú hölggyé cseperedett Asztúria hercegnője, azaz Bourbon Leonóra:

2003. november 1-jén az újságíróként dolgozó Letizia Ortiz Rocasolanót feleségül kérte a spanyol trónörökös. Nem sokkal később sor került az esküvőre Madridban, a La Almudena katedrálisban, ahol a hercegné Pertegaz spanyol divattervező ruháját viselte. A jeles eseményen Európa valamennyi királyi háza képviseltette magát, Letícia királyné és VI. Fülöp király pedig azóta is boldog házasságban élnek.
Kattints a további képekért!

Kate Middletonnak jó néhány ruhája van, amelyről ódákat zengett a sajtó - nem is véletlenül. Most összegyűjtöttük a legemlékezetesebb darabjait, amelyeket mi is nagyon szívesen elfogadnánk.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Oldalak