Szuperszexik, kőgazdagok és magányosak: szingli hercegek, akiket érdemes levadászni

Ugyan a brit királyi család legtöbb tagja már mind boldog családapa, ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének a világon más gyönyörű királyi sarjak, akik nem mellesleg még keresik szívük választottját.

Kékvérű szívtiprók

A klasszikus Disney-mesék megtanították nekünk, hogy tulajdonképpen bárkiből lehet hercegné, a valóság pedig nem is cáfolt rá, hiszen elég csak megemlítenünk Katalint vagy Meghan Marklet, akik egyébként polgári származásúak. Bár Vilmos és Harry herceg is elkelt már, nem kell aggódni, hiszen akadnak még jó partik azon hölgyek számára, akiknek nagy álmuk, hogy hercegnévé váljanak – ráadásul ezek a fiatal trónörökösök sokkal közelebb vannak hozzánk, mint gondolnánk. Jó hír, hogy van miből szemezgetni, kis szerencsével pedig nem is lenne nehéz befűzni valamelyik szép herceget, akik azon túl, hogy döglesztően néznek ki, okosak, tehetségesek – no és persze – gazdagok is. Nézd meg galériánkat, ha kíváncsi vagy, mely kékvérű ifjak várnak még az igaz szerelemre!

Pavlos koronaherceg és Marie-Chantal görög koronahercegnő legidősebb fia, Constantine Alexios görög-dán herceg mindössze 22 éves. Az Egyesült Államokban született, és a Georgetown Egyetemen tanul jelenleg – amellett, hogy szép, izmos és szőke, nagyon művelt fiatalember, egyik nagy szenvedélye a fotózás. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy brit királyi család trónörököse, Vilmos herceg a keresztapja.
Kattints a további képekért!

Vilmos felesége megható módon tisztelgett mára már ikonikusnak számító menyasszonyi ruhájával.

Leadfotó: Instagram

Oldalak