Harry herceg visszatérne, de állítólag ehhez Vilmosnak is lesz néhány szava

Harry és Vilmos herceg között már jó ideje feszült a viszony. Károly király fiai biztosan nem most fognak kibékülni.

Vilmos még mindig nem bocsátott meg sok régi sérelmet

Károly királynak jóindulatú prosztatamegnagyobbodása volt, ezért korrekciós beavatkozást kellett végrehajtani nála. Arra az orvosok se számítottak, hogy a kezelése során fel fogják fedezni nála a rákot. Ez ugyebár most elég sok mindent fel is borított a királyi család életében.

Bár arról továbbra sincsenek információk, hogy Károly király milyen rákban szenved, de arról biztosított mindenkit a palota, hogy időben fedezték fel, és az uralkodó túl fog lendülni mindenen a kezelések alatt.

Még Harry herceg is repülőre ült, amikor megtudta a hírt, de állítólag nem volt sokáig az apja mellett. Az ilyen betegségek általában összehozzák a családokat, de ennek lehet megint széthúzás lesz a vége.

Hogyan áll most egymáshoz Harry és Vilmos, az a galériánkból kiderül!

Harry herceg és Meghan Markle már jó ideje hátat fordítottak a királyi családnak. Emiatt el is mérgesedett közöttük a viszony.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran ugratják egymást, poénos beszólásaikkal pedig a királyi család rajongóit is mindig megmosolyogtatják.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.