Sztárok

Kylie Minogue mindenkit túlragyogott a vörös szőnyegen: az énekesnő volt a People’s Choice Awards legszebbje - Fotók

Közel az 56-hoz is elképesztő formában van az ausztrál énekesnő, Kylie Minogue, ezt pedig ismét bebizonyította a minap, amikor a People's Choice Awards díjátadónak vörös szőnyegén egy különleges ruhában lejtett végig.

Több évet is letagadhatna a korából

Kylie Minogue 1987-ben kezdte énekesnői karrierjét: az ausztrál, Grammy-díjas szőke szépség előtte színésznőként bizonyította tehetségét, az emberek pedig olyannyira imádták őt minden szerepben, hogy nem váratott magára sokáig a világhírnév sem. Kylie már 55 éves is elmúlt, túlvan egy mellrákon, és egészségesebb, valamint csinosabb, mint valaha, a rajongók pedig a mai napig figyelemmel követik nyilvános szerepléseit. Szerencsére az énekesnő rendszeresen meg is jelenik a rangosabb eseményeken és díjátadókon, ez pedig az idei People's Choice Awardssal sem volt másképp: Kylie egy különleges és feltűnő ruhában lejtett végig a vörös szőnyegen, az emberek pedig nem győztek ámulni tökéletes idomain, valamint a tényen, hogy Minogue egyszerűen nem öregszik. Galériánkban mutatjuk, hogy festett a szupersztár - egy biztos, párját ritkította!

A közel 3 millió Instagram-követővel rendelkező Kylie rendre elkápráztatja rajongóit fotóival: az énekesnő egyszerűen nem tud melléfogni, ha stílusról és öltözködésről van szó.
Kattints a további képekért!

A színész rajongói szerint Pitt Ines de Ramonnal megfogta az Isten lábát: sokan úgy vélik, a 31 éves hölgy még Angelinát és Jennifer Anistont is túlszárnyalja szépség tekintetében.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.