Harry herceg visszatérne, de állítólag ehhez Vilmosnak is lesz néhány szava

Harry és Vilmos herceg között már jó ideje feszült a viszony. Károly király fiai biztosan nem most fognak kibékülni.

Vilmos még mindig nem bocsátott meg sok régi sérelmet

Károly királynak jóindulatú prosztatamegnagyobbodása volt, ezért korrekciós beavatkozást kellett végrehajtani nála. Arra az orvosok se számítottak, hogy a kezelése során fel fogják fedezni nála a rákot. Ez ugyebár most elég sok mindent fel is borított a királyi család életében.

Bár arról továbbra sincsenek információk, hogy Károly király milyen rákban szenved, de arról biztosított mindenkit a palota, hogy időben fedezték fel, és az uralkodó túl fog lendülni mindenen a kezelések alatt.

Még Harry herceg is repülőre ült, amikor megtudta a hírt, de állítólag nem volt sokáig az apja mellett. Az ilyen betegségek általában összehozzák a családokat, de ennek lehet megint széthúzás lesz a vége.

Hogyan áll most egymáshoz Harry és Vilmos, az a galériánkból kiderül!

Harry herceg és Meghan Markle már jó ideje hátat fordítottak a királyi családnak. Emiatt el is mérgesedett közöttük a viszony.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyakran ugratják egymást, poénos beszólásaikkal pedig a királyi család rajongóit is mindig megmosolyogtatják.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.