Sztárok

Szerelmet keresnek a magányos szívek: ők a TV2 új realityje, a Házasság első látásra sztárjai – Videó

Új párkapcsolati realityt indít a TV2 március 18-án: a Házasság első látásra hétfői sajtótájékoztatóján beszélgettünk a szereplőkkel, akiket többek között arról is kérdeztük, szerintük mitől számít egy férj vagy feleség tökéletesnek.

Ásó, kapa, nagyharang

A hamarosan hazánkban is debütáló, világsikerű formátumot már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához, ugyanis az ideális pár megtalálása egy szakértői csapatra van bízva. A pszichológia területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva, és a szakmában szerzett tapasztalataik alapján kutatják fel számukra a tökéletes társat, akivel aztán teljesen vakon, az első találkozásukkor oltár elé állnak. A kísérlet olyannyira valós, hogy a párok először tényleg az esküvőn pillantják meg egymást csak, és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Az izgalmas műsorba 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak – a Femcafe.hu-nak a minap lehetősége nyílt beszélgetni velük többek között az ideális társ jellemzőiről, a műsorban átélt tapasztalataikról és a kihívásokról, valamint arról, mit keresnek a szerelemben.

Az interjúkat az alábbi összefoglaló videóban hallgathatod meg:

Köllő Babett annak idején a Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerzett magának ismertséget, és nem tagadja: kapott érte hideget-meleget. Éppen emiatt pontosan tudja, mire vállalkozott az a nyolc luxuséletet élő fiatal, akiket hamarosan a nézők is megismerhetnek a TV2 csatornáján elstartoló Kőgazdag fiatalok című realityben.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.