Sztárok

Szerelmet keresnek a magányos szívek: ők a TV2 új realityje, a Házasság első látásra sztárjai – Videó

Új párkapcsolati realityt indít a TV2 március 18-án: a Házasság első látásra hétfői sajtótájékoztatóján beszélgettünk a szereplőkkel, akiket többek között arról is kérdeztük, szerintük mitől számít egy férj vagy feleség tökéletesnek.

Ásó, kapa, nagyharang

A hamarosan hazánkban is debütáló, világsikerű formátumot már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához, ugyanis az ideális pár megtalálása egy szakértői csapatra van bízva. A pszichológia területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva, és a szakmában szerzett tapasztalataik alapján kutatják fel számukra a tökéletes társat, akivel aztán teljesen vakon, az első találkozásukkor oltár elé állnak. A kísérlet olyannyira valós, hogy a párok először tényleg az esküvőn pillantják meg egymást csak, és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Az izgalmas műsorba 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak – a Femcafe.hu-nak a minap lehetősége nyílt beszélgetni velük többek között az ideális társ jellemzőiről, a műsorban átélt tapasztalataikról és a kihívásokról, valamint arról, mit keresnek a szerelemben.

Az interjúkat az alábbi összefoglaló videóban hallgathatod meg:

Köllő Babett annak idején a Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerzett magának ismertséget, és nem tagadja: kapott érte hideget-meleget. Éppen emiatt pontosan tudja, mire vállalkozott az a nyolc luxuséletet élő fiatal, akiket hamarosan a nézők is megismerhetnek a TV2 csatornáján elstartoló Kőgazdag fiatalok című realityben.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.