Elképesztő, hogy miért támadták be Tóth Gabit újra, drasztikus eszközökkel sepreget az énekesnő

Tóth Gabi nincsen könnyű helyzetben, mivel amióta szakított Krausz Gáborral, még kritikusabb vele a közönség. Néha még most sem nyugodnak meg az indulatok.

Tóth Gabit mindig megtalálják a rosszakarói

Tavaly még az folyt mindenhonnan, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítottak. Mivel hamar lelepleződött, hogy előbbire már rá is talált egy új szerelem, így nem csoda, hogy az énekesnő lett az első számú közellenség sokak szemében.

Aztán miután Krausz Gábor életébe is beköszöntött egy új kapcsolat, minden megváltozott. Ugye a sztárséf Mikes Annával jött össze, akivel megnyerték a Dancing with the Stars legutóbbi évadát.

Aztán a válás is teljesen simán ment, de Tóth Gabi és Krausz Gábor alapból azt tartotta szem előtt, hogy a közös kislányuk, Hannaróza ebből ne érzékeljen semmit. Azonban az énekesnőnek még mindig kommenteket kell törölgetnie, de hogy mi történt, az a galériánkból kiderül!

Tóth Gabinak talán egy fokkal könnyebb volt feldolgoznia a szakítást, mivel elég hamar rátalált a szerelem Papp Máté Bence személyében, míg Krausz Gábornak kicsivel hosszabb volt a gyógyulási folyamat.
Kattints a további képekért!

Egyre többen tesztelik a kiegészítőt, ami működik is. Persze Tóth Gabi kapcsán ennek az ellenkezőjét is el lehet érni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.