Sztárok

Russell Crowe 5 év után először megborotválkozott, új fotója láttán még a tősgyökeres rajongói is padlót fogtak

Lehetséges, hogy Magyarországon került sor a nagy borotválkozásra?

A nagy borotválkozás

Mostanság rengeteg hollywoodi híresség fordul meg Magyarországon, legutóbb Rami Malek és Russell Crowe érkezett hazánkba, ugyanis a két Oscar-díjas világsztár nálunk forgatja a Nürnberg című történelmi drámát. Crowe, aki Szigorúan bizalmas, a Gladiátor, az Egy csodálatos elme és az Amerikai gengszter című filmekkel tette le a nevét az Álomgyárban, természetesen itthon is óriási rajongótáborral büszkélkedhet, így hát nem csoda, hogy jövetelének híre azonnal lázba hozta magyar tisztelőit is. Minden jel arra mutat, hogy Crowe hazánkban szánta el magát arra, hogy 5 év után simára borotválja az arcát. A végeredmény láttán mindenkinek elakadt a szava.

Az idén tavasszal 60. születésnapját ünneplő ausztrál színésznek már-már védjegyévé vált hosszú, ősz szakálla, melytől a filmforgatások kedvéért sem szabadult meg az elmúlt 5 évben.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas Sam Mendes négy új filmet rendez a Beatles együttesről: egyet-egyet minden Beatles-tag szemszögéből – írja az MTI.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.