Sztárok

Harry teljesen kiakasztotta Kamillát: a herceg felháborította a királynét, rosszabb köztük a viszony, mint valaha

Harry nemrégiben meglátogatta beteg édesapját, ezzel pedig végleg kihúzta a gyufát Kamillánál, akivel mint tudjuk, sosem ápol túl jó viszonyt.

Mélyebb köztük a szakadék, mint valaha

Sussex hercege egy nappal azután repült Kaliforniából az Egyesült Királyságba, hogy az uralkodó rákdiagnózisát nyilvánosságra hozták. Bár Harry vágyott apja társaságára, Károly már valószínűleg nem annyira, így végül a herceg csupán 30 percet tölthetett a királlyal a Clarence House-ban. A beteg Károlyt ugyanakkor a palota híresztelései szerint meghatotta, hogy hosszú idő után újra láthatta kisebbik fiát személyesen is, Harry pedig egy interjúban elárulta, hogy mélységes hálát érez amiatt, hogy lehetősége volt egy kis időt eltöltenie édesapjával, hiszen "nagyon szereti a családját". Nos, ha Károlyt boldoggá is tette a herceg villámlátogatása, volt valaki, akit biztosan nem: ahogyan a Mirror is írja, Kamilla teljesen kikelt magából, mikor meglátta a család fekete bárányát, és ha minden igaz, volt is köztük egy kis összeszólalkozás a találkozó alatt. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Egy udvaronc állítása szerint Kamilla nagyon nem örült Harrynek, éppen ezért ő volt az, aki utasította a herceget fél óra után, hogy távozzon.
Kattints a további képekért!

Bár a heget már jó pár évvel ezelőtt leleplezték a lesifotósok, a téma most ismét előkerült Katalin hasi műtétje miatt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.