Sztárok

Először vallott férjéről a kamerák előtt Vitray Tamás új felesége, a legendás televíziós is belepirult abba, amit hallott

Csütörtökön derült ki, hogy negyedszer is megnősült a 91 éves Vitray Tamás, s a legendás tévés néhány órával később a saját otthonában fogadta a Fókusz stábját: újdonsült feleségével együtt, közös lakásukban meséltek a kapcsolatukról.

Titokban nősült meg az ikonikus tévés

Csütörtökön mi is megírtuk, hogy negyedszer is megnősült a 91 éves Vitray Tamás. A Kossuth-díjas újságíró korábban három alkalommal volt nős: első feleségétől, Vasvári Teréziától két fia született, második neje Földi Teri színésznő volt, akit Kállay Bori követett. Az egész publikumot meglepte, amikor a Kállay és Vitray 2019 második felében bejelentették, hogy pontot tesznek több évtizedes házasságuk végére. Az egykori televízióst azonban vadonatúj helyzete sem ejtette kétségbe: agglegényként is kitűnően feltalálta magát, sőt legutóbbi válása után - némi keserűséggel - azt nyilatkozta, többé nem adja a fejét házasságra. Nos, Vitray "megszegte a fogadalmát", ugyanis nemrég negyedszer is megnősült, s új feleségével közösen adott interjút a Fókusznak, melyben először meséltek együtt, közös lakásukban a kapcsolatukról.

Vitray 2019-ben válása után lett a Zeneakadémiát végzett, korábban operaénekesnőként dolgozó Éva szomszédja, de futólag már korábban is ismerték egymást. Kezdetben viszont csak köszönőviszonyban voltak.
Kattints a további képekért!

A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Pepco Csoporthoz tartozó bolt elkezdett alaposan terjeszkedni a régióban. Van rá sansz, hogy Magyarországon is meg fognak jelenni.
Sztárok
Elkészült Herendi Gábor új romantikus vígjátékának az első előzetese! A Futni mentem közvetlen állami támogatás nélkül készült, a romantikus vígjátékban olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros...
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...