Sztárok

Először vallott férjéről a kamerák előtt Vitray Tamás új felesége, a legendás televíziós is belepirult abba, amit hallott

Csütörtökön derült ki, hogy negyedszer is megnősült a 91 éves Vitray Tamás, s a legendás tévés néhány órával később a saját otthonában fogadta a Fókusz stábját: újdonsült feleségével együtt, közös lakásukban meséltek a kapcsolatukról.

Titokban nősült meg az ikonikus tévés

Csütörtökön mi is megírtuk, hogy negyedszer is megnősült a 91 éves Vitray Tamás. A Kossuth-díjas újságíró korábban három alkalommal volt nős: első feleségétől, Vasvári Teréziától két fia született, második neje Földi Teri színésznő volt, akit Kállay Bori követett. Az egész publikumot meglepte, amikor a Kállay és Vitray 2019 második felében bejelentették, hogy pontot tesznek több évtizedes házasságuk végére. Az egykori televízióst azonban vadonatúj helyzete sem ejtette kétségbe: agglegényként is kitűnően feltalálta magát, sőt legutóbbi válása után - némi keserűséggel - azt nyilatkozta, többé nem adja a fejét házasságra. Nos, Vitray "megszegte a fogadalmát", ugyanis nemrég negyedszer is megnősült, s új feleségével közösen adott interjút a Fókusznak, melyben először meséltek együtt, közös lakásukban a kapcsolatukról.

Vitray 2019-ben válása után lett a Zeneakadémiát végzett, korábban operaénekesnőként dolgozó Éva szomszédja, de futólag már korábban is ismerték egymást. Kezdetben viszont csak köszönőviszonyban voltak.
Kattints a további képekért!

A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.