Sztárok

Pippa Middleton strandolós fotóitól leesett az állunk: senki máson nem mutat ilyen csodásan a brazil fazonú bikini

Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.

Csakis áradozni lehet róla

A brit királyi család kapcsán elsőre mindenkinek a gyönyörű Katalin jut eszébe, nem véletlenül: Vilmos brit trónörökös feleségét ellenállhatatlan szépséggel áldotta meg a sors, amely kiváló stílusérzékkel párosult. A leendő királynéért nemcsak az alattvalók, hanem szinte az egész világ rajong, azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a Middleton család remek génjeiből húga, Pippa is sokat örökölt. A 40 éves édesanya testévéréhez hasonlóan kirobbanó formában van, amelyről bárki megbizonyosodhat, köszönhetően annak, hogy nemrég bikinis fotókat lőttek róla karib-tengeri vakációja alatt. Galériánkban megmutatjuk, mennyire csodás még mindig a walesi hercegné húga:

Ugyan a 40 esztendős Pippa nem kap akkora médiafigyelmet, mint világhírű testvére, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy bár ő maga is három gyermeknek adott életet, továbbra is olyan fantasztikus formában van, mint húszas évei legelején.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is egyben.

Leadfotó: Dan Charity - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.