Roppant csábítóan néz ki Sebestyén Balázs felesége, akinek tervei is vannak ezzel a vadító öltözékkel

Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.

Megkezdődött a visszaszámlálás Sebestyén Balázs párjának az életében

Sebestyén Balázs még most sem tudja háttérbe szorítani a pörgést, de hát tudjuk is, hogy nála nincsen megállás. Elsődleges feladatuk most az volt a Rádió 1-nél, hogy megtalálják Vadon Jani utódját, aki tavaly év végén döntött úgy, hogy valami egészen más dologgal szeretne foglalkozni.

A befutó a népszerű humorista, Ráskó Eszter lett. Bár Balázsék a műsorban szeretik mások magánéletét boncolgatni, de a rádiós az övét nem igazán teszi a kirakatba.

Elképesztő belegondolni, de Sebestyén Balázs és élete párja, Viki csaknem 15 éve mondták ki a boldogító igent. Mindezt titokban, Budapesttől és a médiától távol egy vidéki faluban.

Sebestyén Viki azonban most egy olyan dologba készül belevágni, amibe még eddig soha. A galériánkban mindent megmutatunk, amiről tudnotok kell!

Sokan tudhatják, hogy Sebestyén Vikitől sem áll távolt a média. Például ő az egyik szerkesztője is a férje műsorának.
Kattints a további képekért!

Sebestyén Balázsék ismét túl messzire mentek az egyik reggeli műsorban. Akkor még Vadon Jani is a csapat tagja volt.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.