Sztárok

Pippa Middleton strandolós fotóitól leesett az állunk: senki máson nem mutat ilyen csodásan a brazil fazonú bikini

Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.

Csakis áradozni lehet róla

A brit királyi család kapcsán elsőre mindenkinek a gyönyörű Katalin jut eszébe, nem véletlenül: Vilmos brit trónörökös feleségét ellenállhatatlan szépséggel áldotta meg a sors, amely kiváló stílusérzékkel párosult. A leendő királynéért nemcsak az alattvalók, hanem szinte az egész világ rajong, azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a Middleton család remek génjeiből húga, Pippa is sokat örökölt. A 40 éves édesanya testévéréhez hasonlóan kirobbanó formában van, amelyről bárki megbizonyosodhat, köszönhetően annak, hogy nemrég bikinis fotókat lőttek róla karib-tengeri vakációja alatt. Galériánkban megmutatjuk, mennyire csodás még mindig a walesi hercegné húga:

Ugyan a 40 esztendős Pippa nem kap akkora médiafigyelmet, mint világhírű testvére, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy bár ő maga is három gyermeknek adott életet, továbbra is olyan fantasztikus formában van, mint húszas évei legelején.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is egyben.

Leadfotó: Dan Charity - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.