Sztárok

Emberi roncs lett a 2000-es évek gyönyörű tinisztárjából: 38 évesen már felismerhetetlen a Gossip Girl egykori bombázója

Michelle Trachtenberget nem csupán tehetsége, de szépsége is híressé tette világszerte, ám a színésznő 38 éves korára teljesen megváltozott, rajongói pedig nap mint nap aggodalmukat fejezik ki a filmsztár Instagram-bejegyzései alatt kommentek formájában kinézete miatt.

Vajon mi történt vele?

Michelle Trachtenberg neve sokak számára idehaza egyáltalán nem ismerős, de ha szerepeit említjük, biztos te is tudod, kiről van szó: az amerikai színésznő karrierjét reklámfilmekben kezdte, majd több filmben és televíziós sorozatban is feltűnt, például a Buffy, a vámpírok rémében. Világhírnévre azonban akkor tett szert, amikor Georgina Sparksot formálta meg a Gossip Girl – A pletykafészek című amerikai ifjúsági drámasorozatban, mely sok tini kedvence volt a 2000-es évek elején. Michelle a Gossip Girlben egy olyan karakter bőrébe bújt, akit nem nagyon kedveltek a nézők, hiszen az általa alakított Georgina egy kegyetlen, manipulatív nő volt, aki rengeteg kárt okozott a főszereplők életében, és megbonyolította mindennapjaikat. A sorozat végére azonban az Upper East Side a kegyeibe fogadta Sparksot, aki ezáltal a belső mag igazi tagjává vált – de vajon mi lett A pletykafészek után Michelle Trachtenberggel? Egy biztos, ma már alig ismerni fel a színésznőt, aki egykor buja szexiségéről és ragyogó szépségéről volt híres – galériánkban mutatjuk, hogy fest ma az egykori Georgina Sparks!

Michelle New Yorkban látta meg a napvilágot 1985 októberében: szülei orosz és német származásúak, a színésznő ennek is köszönheti különleges szépségét.
Kattints a további képekért!

A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.