Sztárok

91 évesen újra megnősült Vitray Tamás, címlapon mutatta meg negyedik feleségét a legendás televíziós

A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős médiaszemélyiség néhány évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy nem akar ismét oltár elé állni, most azonban "megszegte fogadalmát".

Négyszer házasodott

Kilencvenegy esztendősen újra megnősült Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, az elmúlt 50 év honi televíziózásának egyik legfontosabb alakja - derül ki a Story magazin új számából. A lap az örömteli esemény okán interjút is készített a legendás médiaszemélyiséggel, aki korábban három alkalommal volt nős: első feleségétől, Vasvári Teréziától két fia született, második neje Földi Teri színésznő volt, akit Kállay Bori követett. Az egész publikumot meglepte, amikor a Kállay és Vitray 2019 második felében bejelentették, hogy pontot tesznek több évtizedes házasságuk végére. Az egykori televízióst azonban vadonatúj helyzete sem ejtette kétségbe: agglegényként is kitűnően feltalálta magát, sőt - ahogy a HVG.hu cikke is emlékeztet rá - néhány évvel ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy nem áll szándékában újra oltár elé állni: "Egykori sportriporterként jól tudom, hogy legalább hat atlétikai versenyszámban a versenyzőknek ugyanazon a magasságon három kísérletük lehet. Ha mindháromszor leverik a lécet, nem mehetnek tovább. Nekem sincs több kísérletem." Úgy tűnik, a Kossuth-díjas legenda "megszegte fogadalmát", hiszen nemrég örök hűséget esküdött szerelmének, akivel egy ideig távkapcsolatban éltek.

Amikor bejelentette, hogy elválik Kállay Boritól, Vitray - szellemesen - úgy fogalmazott, nem szokott 87 évesen válni, de a sors másképp akarta.
Kattints a további képekért!

A sztárpár a közösségi médiában jelentette be a szenzációs hírt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.