Sztárok

Sebestyén Balázs élő adásban szólta el magát, döbbenetes állítást tett Szoboszlai Dominikről

A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.

Már a kissrácok is Szoboszlainak öltöznek farsangkor

Szoboszlai Dominik vitathatatlanul napjaink legnépszerűbb magyar labdarúgója. A válogatott csapatkapitánya, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása mostanra olyan elképesztő népszerűségre tett szert, ami tényleg párját ritkítja a hazai mezőnyben. A még mindig csupán 23 éves sztárjátékos rengeteg fiatalt inspirál, amit az is jól mutat, hogy az idei farsangon több kissrác is "Szoboszlai-jelmezt" öltött. Egyáltalán nem meglepő, hogy az ifjú labdarúgó a Balázsék című rádióműsorban is rendre szóba kerül, a szerda reggeli adásban például meghökkentő "kulisszatitkot" árult el róla Sebestyén Balázs. Nyisd meg galériánkat, máris folytatjuk!

A rádiós elárulta, hogy bár ő kifejezetten kedveli Szoboszlait, a futballista nem rajong érte.
Kattints a további képekért!

A közismert médiaszemélyiség 15 évvel ezelőtt kötötte össze az életét Horváth Viktóriával, aki azóta természetesen felvette a Sebestyén nevet is. Párosuk azóta is elválaszthatatlan, a sztárfeleségen pedig nem fog az idő: káprázatos kisugárzásával még a fiatalabb nőket is megszégyeníti.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.