Sztárok

12 év után visszatér a képernyőre a TV2 egyik legsikeresebb műsora, de egy hatalmas csavar is van a dologban

Több mint egy évtizednyi kihagyás után folytatódhat a legendás tehetségkutató, a Megasztár.

Folytatódik a Megasztár

2012-ben ért véget a TV2 nagysikerű tehetségkutatója, a Megasztár hatodik szériája, melynek végén Radics Gigi diadalmaskodott. Azóta számos hasonló jellegű műsorral találkozhattunk a kereskedelmi tévécsatornák kínálatában, de a Megasztár mindig hiányzott a palettáról. Nos, ezt az űrt igyekszik most betölteni a TV2, nemrégiben ugyanis kiderült, hogy feltámasztanák a legendás vetélkedőt, melynek első szériája még 2003-ban startolt el a kisképernyőn. És ez még nem minden, a szenzációs fejleményt a csatorna még egy bombasztikus bejelentéssel is megfejelte. Tarts velünk, a galériánkban minden további részletet leleplezünk!

A Megasztár új szériájának érkezését Till Attila, a tehetségkutató műsorvezetője és Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója jelentette be szerda este.
Kattints a további képekért!

A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős médiaszemélyiség néhány évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy nem akar ismét oltár elé állni, most azonban "megszegte fogadalmát".

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.