Sztárok

Titkos koponyaműtétje volt Katalinnak? Rejtélyes heget fedeztek fel a hercegné fején, aggódnak a rajongók

Bár a heget már jó pár évvel ezelőtt leleplezték a lesifotósok, a téma most ismét előkerült Katalin hasi műtétje miatt.

Több műtétje is volt már

A világ egy emberként aggódik Katalinért, akit januárban operáltak meg: a hercegné egy előre megtervezett hasi beavatkozáson esett át, ami valószínűleg igencsak komoly volt, hiszen a palota titkolózik, Vilmos nejének lábadozása pedig jó ideig eltart még a hírek szerint. De nem ez az egyetlen műtét a pletykák szerint, amelyen Katalin átesett: néhány évvel ezelőtt ugyanis a paprazzik által készített képeken a királyi család rajongói kiszúrták, hogy a hercegné fején egy majd 8 cm-es heg található, a szóbeszédek pedig egyből elindultak, hogy vajon mi történhetett a barna hajú szépséggel, melynek egy ilyen mély és hosszú bemélyedés lett a következménye. Nos, a titkos koponyaműtéten át egészen a sportbalesetig sok teória kering ezt illetően, galériánkban pedig eláruljuk, melyik elmélet a legvalószínűbb mind közül!

2011-ben a Clarance House-ban tartottak egy rendezvényt, ahol Katalin is részt vett: az ott készült fotókon szúrták ki először az emberek a feje bal oldalán lévő heget, ugyanis ezen az estén a hercegné nem egy teljesen kiengedett, hanem egy oldalt feltűzött frizurát viselt, a tincsek pedig, amelyek a heget takarták, bizony félrecsúsztak, így előbukkant a 7,6 cm-es bemélyedés is.
Kattints a további képekért!

Bár Katalin erős nő, és a palota hírei alapján remekül viseli hasi műtétje után a lábadozás időszakát, olykor nála is eltörik a mécses, hiszen ő is csak ember, akinek bizony néha szüksége van legjobb barátnőire a nehéz időkben, mint most.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.