Sztárok

Gólyahír! Mihalik Enikő első gyermekét várja - a baba nemét is elárulta

Újabb magyar sztár várja gyermekét, a lehengerlő szépségű Mihalik Enikő szükszavúan, ám a részletekbe mégis beavatva nyilatkozott terhességéről.

Új szerepben Mihalik Enikő

Mihalik Enikő történelmet írt a magyar modellek körében. Meghódította Amerikát, a legexkluzívabb divatmárkákkal dolgozhatott együtt, és felvonult a világot jelentő kifutókon is. Most azonban újdonságot hoz neki ez az év, olyan szerepben kell majd bizonyítania, amire eddig még nem volt példa, ugyanis első gyermekét várja. A nemzetközileg is elismert magyar modell megható sorokkal tudatta a hírt a rajongókkal.

"2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket es izgalmakat hozott amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek.
Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk!"

Mihalik Enikő a Nők Lapja címlapján pózolt első alkalommal kismamaként, ahol azt is elárulta, kislánnyal bővül majd a család. Szerelmével, Dáviddal, tavaly kötötték össze életüket, és rendkívül izgatottak az őket váró kalandokat illetően. A gyermek New York-ban születik majd, a következő három évet pedig biztosan ott töltik, de többször is terveznek majd rövidebb látogatásokat Magyarországra.

Leadfotó: instagram.com/eniko

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!