Sztárok

Michelle Pfeiffer friss fotót posztolt ritkán látott férjével: a szerencsés férfi 30 éve hű társa a világsztárnak

A sebhelyesarcú és a Batman visszatér sztárja 1993. november 13-án esküdött örök hűséget férjének, David Kelley-nek, aki csak kivételes alkalmakkor tűnik fel Pfeiffer oldalán.

Tíz hónap után már össze is házasodtak

A hollywoodi sztárházasságok zöme már eléggé korán zátonyra fut, Michelle Pfeiffer azonban - a jelek szerint - remekül választott, amikor 30 évvel ezelőtt hozzáment partneréhez, David Kelley-hez. A páros ugyanis azóta is együtt van, mi több: párkapcsolatuk példaértékű, kiváltképp az álomgyári viszonyokhoz képest. Pfeiffer és Kelly között szinte azonnal izzott a levegő: gyorsan közös hullámhosszra hangolódtak, és már a kezdet kezdetén komoly kapcsolatban gondolkodtak. Egyáltalán nem véletlen, hogy megismerkedésük után 10 hónappal már ki is mondták egymásnak a boldogító igent. A nagy harmónia dacára A sebhelyesarcú és a Batman visszatér sztárja csak ritka alkalmakkor mutatja meg férjét a nagyvilágnak. Most azonban - a kerek évforduló apropóján - mégis így tett.

"30 év boldogság" - írta lakonikus tömörséggel az évfordulós fotóhoz Michelle Pfeiffer.
Kattints a további képekért!

A színésznőt lánya arra kérte, hogy ne beszéljen a nyilvánosságnak unokája megszületéséről. A titoktartási kötelezettség szerencsére nem örökre szólt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...