Sztárok

Három generáció egy címlapon: Nyertes Zsuzsa gyönyörű lányát és négy hónapos unokáját is megmutatta - Fotó

A színésznőt lánya arra kérte, hogy ne beszéljen a nyilvánosságnak unokája megszületéséről. A titoktartási kötelezettség szerencsére nem örökre szólt.

Nagymama lett Nyertes Zsuzsa

4 hónappal ezelőtt nagymama lett a közkedvelt magyar színésznő, Nyertes Zsuzsa. A hírességet azonban titoktartási kötelezettsége gátolta meg abban, hogy világgá kürtölje az örömhírt. Ahogy a Story magazin cikkéből kiderül, Nyertest a saját lánya kérte arra, egyelőre ne ossza meg a fantasztikus fejleményt a publikummal. A színésznő most mégis előrukkolt a részletekkel: elárulta például, hogy gyermeke kislánynak adott életet, aki az Olívia nevet kapta szüleitől. Lapozz tovább, a részleteket a galériában találod!

"Őszinte leszek, nagyon csodálkozom magamon, hogy eddig sikerült titokban tartanom Olcsit, de ez volt a lányom kifejezett kérése, és nem akartam szégyenben maradni előtte. Cserébe megígérte, ha eljön az ideje, szabadon világgá kürtölhetem a boldogságomat. Most, hogy túl vagyunk az első három hónapon, már nem kell titkolóznom" - mesélte a Storynak a boldog nagymama.
Kattints a további képekért!

Margot Robbie férfiak millióit bolondította magába, ami nem csoda, hiszen nemcsak kivételes tehetségéről, hanem páratlan szépségéről is ismert. Rajongóinak azonban semmi esélyük nála, a bombázó színésznő szívét ugyanis évekkel ezelőtt már rég meghódította egy titokzatos, szerencsés szakmabeli.

Leadfotó: Facebook / ATV.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.